banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

GEBZE BALLIKAYALAR’DA KURTARMA OPERASYONU

Arkadaşıyla Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında yürüyüş yapan R. D. (21) isimli genç kız kayalıklarda düşerek yaralandı.


 

Arkadaşı tarafından 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istendi. İhbar sonrası bölgeye intikal eden Kocaeli AFAD ekibi, Jandarma, Umke ve Akut ekiplerinin desteğiyle yaralı kızı kurtararark güvenli bölgeye taşıdı.

Bulunduğu bölgede Umke ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası 1. Şelale bölgesinden alınan R.A., sedye ile ve zorlu bir parkurla 1 km taşındı. Ballıkayalar’da bulunan göletlerin yürüyerek geçildiği kurtarma operasyonu, genç kızın ambulansa teslim edilmesiyle tamamlandı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

… TEHLİKELİ PARKUR

Bölgede sık sık yaşanan kazalar konusunda Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü uyarıda bulunarak, gerekli donanım ve yetkinliğe sahip olmayan kişilerin Ballıkayalar bölgesine yürüyüşe gitmeden önce bölgenin tehlikeli bir parkur barındırdığını bilmeleri ve tedbirli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826