GEBZE ÇÖZÜLDÜ,KÖRFEZ ARANIYOR..!

Tecavüz edildikten sonra öldürülüp yakılan şahsın katil zanlısı olarak A.A. adlı kuzeni yakalandı.

Suçunu itiraf eden zanlı A.A. kuzeni olan Haruni A. yı kendisine olan borcunu ödemediği için öldürüp yaktığını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Benzeri bir şekilde öldürülmüş olarak bulunan Körfez’de ki cinayetle ilgili araştırmalar ise devam ediyor.

Körfez Kutluca- Kıyırlı arasındaki ormanlık alanda, Temmuz 2017 ‘de battaniyeye sarılarak yakılmış bir erkek cesedi bulunmuştu. Aradan aylar geçmesine rağmen jandarma kayıp ihbarı olmayınca ölenin kimliğini tespit etmekte zorlanıyor. Kimlik tespiti yapılamadığı için de cinayetle ilgili çalışma yapılamıyor.

Ölen kişinin yapılan otopsi, parmak izi ve genetik araştırmalarda bir eşleşme olmaması, yakılan şahsın yabancı olma ihtimalini güçlendiriyor. Jandarma, büyük bir titizlikle bu konuyu araştırmaya ve bir ipucu bulma çalışmasına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817