GEBZE GAZİLERİNİ UNUTMADI
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanın verilişinin yıldönümü Gebze’de de düzenlenen törenle idrak edildi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanın verilişinin yıldönümü Gebze’de de düzenlenen törenle idrak edildi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel, daire müdürleri, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Önder Kılıçaslan’ın yanı sıra gaziler, şehit ve gazi yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunun ardından Atatürk büstüne çelenk koyan protokol üyeleri, hazırlanan fotoğraf sergisini gezdi.  


GAZİLİK YÜCE BİR DEĞER 



Törende, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Önder Kılıçaslan günün anlam ve önemini belirten bir selamlama konuşması yaptı. Törende, vatan savunmasında gazilik mertebesine kavuşan Gebzeli gazilerle sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gazilik ve şehitlik milletimizin her ferdinin şeref ve gururla taşımak istediği iki yüce değerdir. Gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesinde bizler bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Bu kutsal ve şerefli unvanı taşıyan gazilerimize gereken ilgiyi ve saygıyı her zaman göstereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.