banner2779
banner2752
banner2750

Gebze heyetinin Başkent temasları
Gebze Belediyesi’nin AK Partili meclis üyeleriyle Başkent’te Meclis grup toplantısına katılan Başkan Köşker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde Fatih Sultan Mehmet’in tuğrasının ve Ayetel Kürsi’nin işlendiği hat tablosu takdim etti. Başkan Köşker ve beraberindeki heyet Başkent’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

BÖLGE VEKİLLERİYLE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve belediye meclis üyelerinden Başkent çıkarması. Gebze Belediyesi’nin AK Partili meclis üyeleri ve Başkan Köşker, AK Parti’nin haftalık olağan Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Meclis grubundaki konuşmasını, Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Ali Okur, Zeki Aygün, Muzaffer Baştopçu, Azize Sibel Gönül, İlyas Şeker ile birlikte dinledi. Grup toplantısının ardından Başbakan Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirmek üzere Meclis protokol kapısına geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberindekileri burada milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Fikri Işık yalnız bırakmadı.

ERDOĞAN’A TUĞRALI TABLO

Gebze heyeti ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Meclis bahçesinde hatıra fotoğrafı çektiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başbakan Erdoğan’a üzerinde Fatih Sultan Mehmet’in tuğrasının ve Ayetel Kürsi’nin işlendiği hat tablosu takdim etti. Hatıra fotoğrafının ardından Gebze heyeti, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce komisyon başkanlığına seçilen milletvekili Işık’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanı Azize Sibel Gönül’ü ziyaret etti. Gebze heyeti Ankara temaslarının ardından kente döndü. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751