Gebze İzmit’i geçti

AK Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Gebze ilçe nüfusunun İzmit Merkez nüfusunu geçtiğini bildirdi. Önceki gün AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği istişare toplantısına katılan Işık, burada yapılan sohbette Gebze nüfusunun 330 bini bulduğunu açıkladı. Bu rakamların İzmit merkez nüfusundan fazla olduğunu belirten Işık, Gebze’nin özellikle eğitim göçü aldığını belirtirken, Gebze nüfusunun İzmit’i de ilk kez geçtiğini dile getirdi. Işık’a göre yılın ilk sekiz ayında nüfus 330 bin, bölgemizde ise nüfus artışı 60 bin olarak gerçekleşti.

TABELA OYUNLARI BİTECEK Mİ?

Ancak nüfusla ilgili tam bir keşmekeşlik ve karmaşa yaşanıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda 314 bin olan nüfus E-5 üzerinde ki tabelalarda değiştirilerek 299 Bine çekilmişti. Yumrukaya Mevkii üzerinde bulunan Gebze nüfus tabelası değiştirilmemiş ve 314 bin olarak kalmıştı. TÜİK rakamları da 314 bini gösterirken, Gebze’nin nüfusunun gerçekten kaç olduğu merak ediliyor. Resim nüfusun kayıtlara girmemesi eleştirilere sebep olurken, yaşanan durum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor. Zira gerçekte İzmit’ten fazla olan nüfusun tabela oyunlarıyla değiştirildiğine inanılıyor. Fikri Işık gibi partide önemli bir rolü bulunan bir milletvekilinin nüfusla ilgili bu açıklamasından sonra tabela oyunlarının bitirilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817