GEBZE KENT MEYDANI RAMAZANDA DA CIVIL CIVIL
 Gebzelileri meydanda yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hemşerilerini, kent meydanında yapılacak bayramlaşmaya davet etti.

 

Gebze Kent Meydanı, Ramazan ayında da her akşam cıvıl cıvıl. Gebze Kent Meydanı Ramazan ayında da dolup taşıyor. Gebze Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan Ramazan ayı programlarının tek adresi haline gelen Gebze Kent Meydanı’nda Başkan Köşker’in talimatıyla kurulan ve Gebzelilere ücretsiz ikramların yapıldığı çayhaneye gelen vatandaşlar, her akşam sahne alan fasıl heyetinin seslendirdiği müzik eşliğinde çaylarını keyifle yudumluyor.


ÇOCUKLARIN MEYDANI

Ramazan ayı boyunca düzenlenen özel program ve etkinliklerle rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı dolu dolu yaşayan Gebzeliler aileleriyle birlikte, her akşam adeta meydana akın ediyor. Meydanda kurulan atlıkarıncada çocuklar gönüllerince eğlenirken anne babaları ise, kent meydanına kurulan stantlardan alışveriş yapabiliyor. Başkan Köşker, 60 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan Gebze Kent Meydanı’nda bulunan müzikli ışıklı gösteri havuzunda her akşam sergilene su oyunlarını ilgiyle takip eden Gebzelileri yalnız bırakmıyor.


DAVET ETTİ  

Köşker, vatandaşların çayhane sohbetlerine konuk oluyor, sorunları ilk elden dinliyor, hizmetleri soruyor. Vatandaşların ve özellikle de çocukları geri çevirmeyen Başkan Köşker, onlarla hatıra fotoğrafı çektiriyor. Meydanda her akşam Ramazanın keyfini aileleriyle birlikte yaşayan Gebzelileri Başkan Köşker; bayram namazının kılınacağı ve Ramazan ayının 1. günü saat 10.30’da düzenlenecek kent bayramlaşmasının yapılacağı Gebze Kent Meydanı’na davet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817