banner2779
banner2752
banner2750

GEBZE KURBAN BAYRAMINA HAZIR!
 Gebze Belediyesi vatandaşların bayram boyunca sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı. Vatandaşların hijyenik gıdalar tüketmesi için denetimlerini arttıran Gebze Belediyesi tarafından arife gününden itibaren merkez ve Pelitli mezarlığına ücretsiz ulaşım imkanı da sağlanacak

 

Gebze, bayrama hazır. Gebzelilerin Kurban bayramında sorun yaşamaması için ilçe mülki ve idari amirliklerinin yanı sıra Gebze Belediyesi de gerekli önlemleri aldı. Gebzelilerin, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde sağlıklı ve hijyenik gıdalar tüketmeleri için denetimlerini arttıran Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyor.


MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

İlçe genelinde faaliyet gösteren perakende ve toptan gıda satış yerlerinin yanı sıra esnaf denetimlerini de sürdüren zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların bir sorunla karşılaşmaları halinde şikayetlerini Alo 153 Zabıta Şikayet Hattı’na 7/24 iletebileceklerini bildirdi.  Mezarlıkların gerekli düzenlemesi çalışmalarını da tamamlayan Gebze Belediyesi tarafından arife gününden itibaren merkez ve Pelitli mezarlıklarına ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak. Otobüsler Çoban Mustafa Paşa Camii önünden saat başı hareket edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751