Gebze ve Çayırova’dan Marmaray’a hat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Gebze ve Çayırova’dan Marmaray Gebze İstasyonu’na iki hatla otobüs seferi başlattı.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımdan en üst konforda yararlanabilmesi için yenilikler gerçekleştiriyor. Son olarak 10 adetle birlikte filosundaki çevre dostu doğalgazlı otobüs sayısını 55’e çıkaran Büyükşehir, ihtiyaç halinde ek otobüs seferleri de başlatıyor. Bu kapsamda vatandaşlardan gelen yoğun talebi göz önünde bulunduran Büyükşehir, Gebze, Çayırova’dan hükümetin yeni hizmete açtığı Marmaray İstasyonu’na iki hatla otobüs seferi başlattı.

İKİ HAT İLE

Bölgede hizmet veren toplu taşıma araçlarının yetersiz kalması dolayısıyla başlatılan seferler iki ilçe halkının hastanelere, kamu kurumlarına ve de Marmaray İstasyonuna rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor. 415 ve 425 numaralı iki yeni hat ile vatandaşlar Gebze Beylikbağı, Mimar Sinan Yavuz Selim, Cumhuriyet, Ulus, Hürriyet, Köşklüçeşme ve Çayırova Emek, İnönü ve Akse mahallelerinden Fatih Devlet Hastanesi, Marmaray ve Farabi Devlet Hastanesi'ne tek vasıta ile ulaşabiliyor. Sefer saatleri http://www.kocaeli.bel.tr/otobussaatleri.aspx, güzergah ise http://ulasimrehberi.kocaeli.bel.tr/ internet adresinden adresinden öğrenilebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817