banner2779
banner2752
banner2750

GEBZE'DE 2015'İN İLK MÜDÜRLER TOPLANTISI YAPILDI
2015 yılının ilk birim müdürleri toplantısında 2014 yılı hizmetlerine ilişkin brifing alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ar-Ge çalışmalarına hız verilmesi talimatında bulundu

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2015 yılının ilk müdürler toplantısını gerçekleştirdi. Her ay geleneksel olarak düzenlenen birim müdürleri toplantılarının 2015 yılı ilk oturumu Gebze Palasa Oteli’nde yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönettiği toplantıda 2013-2014 yıllarına ait hizmet mukayesesinin yanı sıra Ar-Ge çalışmalarının hızlandırılmasına ilişkin değerlendirilmelerde de bulunuldu. Birim müdürlerinden ilgili çalışmaları hakkında brifing alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Asıl işi Gebze’ye ve değerli hemşerilerimize hizmet olan büyük ve başarılı bir aile olan Gebze Belediyemiz, tüm personellerimizin başarılı, gayretli çalışmalarıyla önemli mesafeler kaydetti.


ORTAK AKILLA ÇÖZÜM

Tüm gayretimiz ve hedefimiz, belediyemizi el birliğiyle bir üst başarı merhalesine taşımak. Bunun için dün olduğu gibi bugünde ve yarın da tüm çabamızla çalıştık, çalışmayı da sürdüreceğiz. Bu noktaya erişmemizde pay sahibi olan tüm çalışanlarımıza ve idari personelimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Ortak akıllı sorunların üstesinden gelerek, vatandaşlarımıza çözümde kolaylık sağlamak asli görevimiz. Bu çizgide devam edecek çalışmalarımızda başarılar dilerim” dedi. İlgili birimlerin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Köşker, birim müdürlerine Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vermesi talimatını da aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751