banner2779
banner2752
banner2750

Gebze'de bıçaklı kavga, yaralılar var!
 CHP’den Kocaeli aday adaylığı için genel merkeze başvuru dosyalarını veren isimler şunlar: Hurşit Güneş, Haydar Akar, Yalçın Kuşkan, Tahsin Tarhan,  Alınan bilgiye göre, Ömürcan Çakar (19) ve amcasının oğlu Samet Çakar (19), Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi'nde bir parkta kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kişiyle henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışma kavgaya dönüşünce Samet Çakar sırtından, Ömürcan Çakar ise bacaklarından bıçaklandı ve başına darbe aldı. Yaşanan kavganın ardından bölgeye hemen sağlık ekibi gönderildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırılan Ömürcan ile Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan kuzeni Samet Çakar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, olayın ardından kaçan 5 kişinin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751