GEBZE'DE COŞKULU 29 EKİM TÖRENLERİ
 29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. Yıldönümü Gebze’de de, düzenlenen törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Cumhuriyet kutlamalarının adresi Gebze Kent Meydanı oldu.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gebze’de de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. Yıldönümü Gebze’de törenlerle kutlandı. 29 Ekim törenlerinin ilk adresi Gebze Kaymakamlığı oldu. Gebze Kaymakamlığında düzenlenen kabul ve tebrik töreninin ev sahibi Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, GYTE Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin, Cumhuriyet Baş Savcısı Ahmet Özcan Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, kamu-kurum ve kuruluşlarının idarecileri katıldı.

COŞKULU KATILIM

Kaymakamlıktaki kabul töreninin ardından Gebze Kent Meydanı’na geçen ilçe protokolü, burada düzenlenen törene katıldı. Vatandaşların ve öğrencilerin geniş katılımıyla kent meydanındaki törende Kaymakam Arslan, Başkan Köşker ve Garnizon Komutanı Bulut; tören kıtasını ve vatandaşları selamlayarak cumhuriyet bayramlarını kutladı. Günün anlam ve öneminin işlendiği şiirlerin okunduğu ve öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterilerinin sergilendiği cumhuriyet törenlerinde ayrıca; okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817