GEBZE'DE DERS ZİLİ ÇALDI
 Gebze’de 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Sultan Ayhan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle başladı. Törene katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “İyi bir eğitim ailenin de desteğiyle bütünlenen bir eğitimdir. Gebze Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz desteğe, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” dedi  

 

 

İLÇE PROTOKOLÜ

2014-2015 eğitim öğretim yılı Gebze’de Sultan Ayhan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle başladı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, ilçe şube müdürleri, öğrenci velileri katıldı. Okul müdürü Zekariya Urum’un açılış konuşmasıyla başlayan törende kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eğitime yeni başlayan ve okulla yeni tanışan öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilere başarılar diledi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

“Gebze’de de en önemli önceliğimiz eğitimdir” diyen Başkan Köşker, “Gebze Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde eğitime ve eğitim kurumlarımıza desteğimizi arttırarak sürdürüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi ve geleceğe güvenli bakabilmesi için herkese sorumluluk düşüyor. Evlatlarıyla birlikte aynı heyecanı yaşayan siz değerli velilerimize de aynı şekilde sorumluluk düşüyor. İyi bir eğitim ailenin de desteğiyle bütünlenen bir eğitimdir.  Gebze Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz desteğe bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bu vesileyle, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran ve dünyaya açık insanlar olarak yetişmelerini diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, tüm eğitim camiası ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Köşker’in ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da Gebze’de eğitim-öğretim yılının eksiksiz ve sorunsuz başlaması ve sürmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı.

DERS KİTABI PROTOKOLDEN

Kaymakam Arslan da tüm öğrencilere yeni öğretim yılında derslerinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan halkoyunları gösterisi sergilendi. Gösterilerin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren ilçe protokolü ders yılı kitaplarını da öğrencilere takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817