Gebze'de Gümrük Kaçağı Sigara Operasyonu
Gebze Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, bir kargo firmasına ait araca yaptığı operasyonda, çeşitli markalarda 12 bin 100 paket TAPDK bandrolü bulunmayan sigara ele geçirdi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Devam eden operasyonlarda, bir kamyonetin kasasının altına yapılan zulada gümrük kaçağı 8 bin 250 paket sigara bulundu. Araç ve sigaralara el koyulurken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yapılan son operasyonda, TAPDK bandrolü bulunmayan 177 bin 220 paket kaçak sigara ve sigaraların sevkiyatında kullanılan araca el konuldu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan 3 operasyonda toplam 137 bin 570 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan 9 kişi, savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817