GEBZE'DE HER GÜN HALK GÜNÜ
 Gebzeli hemşerileriyle kurduğu gönül köprülerine ve birebir iletişime önem veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ‘belediyenin gerçek sahipleri’ dediği kapısını çalan Gebzelileri geri çevirmiyor.

 

 

GERÇEK SAHİPLERİNE HEP AÇIK

Gebze’de her gün, halk günü! Gebze Belediyesi’nde her gün halk günü. Mesaisine sabahın erken saatlerinde esnaf ziyaretleri yaparak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ikinci icraat döneminde de Gebzeli hemşerileriyle kurduğu gönül köprülerine ve birebir iletişime önem veriyor. Göreve geldiği ilk günkü gibi belediyenin kapılarını, ‘belediyenin gerçek sahipleri’ dediği vatandaşlara, Gebzelilere ardına kadar açan Başkan Köşker, farklı bir gün ayrımı yapmaksızın haftanın her günü kapısını çalan vatandaşları geri çevirmiyor.


VATANDAŞIN HEP YANINDA!

Dertlerini, şikayetleri, taleplerini iletmek üzere ziyaretine gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Köşker; imkanlar doğrultusunda sorunları çözmek üzere ilgili başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine gerekli talimatları veriyor. Vatandaşların makama gelmelerini beklemeksizin her fırsatta mahalle gezileri ve esnaf ziyaretleri de yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir anlamda makamı kentin dört bir yanına taşımış oluyor. Başkan Köşker’in vatandaşların sorunlarının bekletmeksizin çözülmesine ilişkin hassasiyeti; ‘belediyenin gerçek sahipleri’ dediği Gebzeliler tarafından takdirle karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817