GEBZE'DE İLK İFTAR SOFRASI ARAPÇEŞME’DE
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Arapçeşme mahallesinde kuruldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ve diğer konuklarla birlikte aynı sofrada orucunu açan Başkan Köşker, “Ramazan’ın bu güzelliklerini yaşatma gayesiyle, bereketi paylaşmak adına mahallelerimizde aynı sofra etrafında buluşuyoruz. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. Ramazanınız hayırlara vesile olsun” dedi

 

GENİŞ KATILIM

Gebze Belediyesi tarafından her Ramazan’da geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının bu yıl ilki Arapçeşme’de kuruldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde kurulan iftar sofrasında buluşan mahalle sakinleri,  komşuları ve aileleriyle birlikte oruçlarını açtı. Yunus Emre Orta Okulu’nda kurulan iftar sofrasına mahalle sakinlerinin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Oya Tunçel, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BİRLK VE BERABERLİK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen mahalle iftarına vatandaşların katılımı hayli yoğun oldu. Kendileri için özel olarak garsonlar tarafından servis yapılan iftarlıklarla orucunu açan Arapçeşme sakinleri, gezici TIR’da TSM heyeti tarafından icra edilen ilahi ve kasideleri de dinledi. İftarın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kur’an ayı Ramazan aynı zamanda birlik, beraberlik ve paylaşma ayı. Ramazan’ın bu güzelliklerini yaşatma gayesiyle, bereketi paylaşmak adına mahallelerimizde aynı sofra etrafında buluşuyoruz. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. Ramazanınız hayırlara vesile olsun” dedi.

KARDEŞLİK SOFRASI

Başkan Köşker’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ise, “Paylaşma ve rahmet ayı olan Ramazan’ın tüm güzelliklerini siz değerli hemşerilerimizle bu iftar sofralarında birlikte yaşıyor, paylaşıyoruz. Kardeşlik sofrası olan iftarda küskünler barışıyor, konu komşu aileleriyle birlikte yan yana birlikte oruç açıyor. Bu vesile ile siz değerli hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Arapçeşme’de adım

adım mahalle turu

 

Arapçeşme’ye bilim-sanat müjdesi!

 

Başkan Köşker’den iftar öncesi Arapçeşme’de mahalle turu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ramazanın ilk mahalle iftarının yapılacağı Arapçeşme’de hizmetleri inceledi. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, mahalle muhtarı Remzi Kandaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ile birlikte mahalleye gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, esnafları dolaşarak hayırlı işler diledi. İftar öncesi alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Köşker, Ramazanlarını tebrik etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen, istek ve hizmetlere ilişkin görüşlerini alan Başkan Köşker, tamamlanan altyapı sonrası yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını mahalle sakinleriyle birlikte inceledi. Mahalle sakinlerine 1065 sokakta yapılması planlanan ve istimlak çalışmalarının son aşamasına gelindiği bilim sanat merkezi ve parkın müjdesini de veren Başkan Köşker, projesi hazır olan çalışmanın en kısa süre başlaması için gerekli hazırlıkların sürdüğünü dile getirdi.










 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.