Gebze'de Karla Mücadele Ekipleri İş Başında
Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı karla mücadele ekipleri, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için başta kent merkezi olmak üzere, ilçe genelinde temizleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Fen işleri müdürlüğüne bağlı 5 ekip kentin ana arterlerinde, caddelerinin yanı sıra taşıyıcı sokaklara kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. 9 kepçe, tuzlama robotu, 1 greyder, 1 ekskavatör ve 75 personelle karla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirten Gebze Belediyesi yetkilileri, vatandaşların acil durumlar haricinde özel araçlarını kullanmamaları, zincirsiz araçlarda trafiğe çıkmamaları ve toplu taşıma araçlarını kullanmaları çağrısında bulundu. Hazır tutulan nöbetçi ekipler, buzlanma tehlikesi yaşayan cadde ve otobüs güzergahlarında tuzlama çalışmalarına da kar yağışı sona erene kadar devam edecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817