GEBZE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI
 24 Kasım Öğretmenler Günü Gebze’de, Koç İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliklerle ilçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı

 

KUTSAL BİR MESLEK

24 Kasım Öğretmenler Günü Gebze’de de düzenlenen törenlerle kutlandı. Koç İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, Gebze Teknik Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, okul idarecileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’in açılış konuşmasıyla başlayan törende selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğretmenliğin bir gün hatırlanmakla sınırlandırılamayacak kutsal bir meslek olduğunu vurguladı.

ÖĞRETMENLER BAŞIMIZIN TACI

Başkan Köşker konuşmasında, “Bir insan yetiştirme sanatı olan öğretmenlik, en saygın, en kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, bilgili, kültürlü ve insanlığa yararlı bir nesil yetiştirilmesinde hayati bir öneme sahiptir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, millî kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlere açık kişiler olarak yetişmeleri için, Gebze’de ve ülkemizin her yerinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize minnettarız. Gelecek kuşakların en iyi şekilde yetiştirilmesi için eğitime ve öğretmenlerimize toplum olarak her türlü desteği vermeli, eğitimin kalitesini yükseltecek çalışmalara hepimiz katkıda bulunmalıyız. Bizlerde imkanlarımızın doğrultusunda eğitim camiamıza sunduğumuz desteği önümüzdeki dönemde de kat be kat arttırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL GÖSTERİ

Başkan Köşker’in ardından kürsüye çıkan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise konuşmasında, “Yarınlarımız olan evlatlarımızı geleceğe hazırlayan meşakkatli mesleğin siz değerli üyelerinin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla selamlıyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Nice genç fidanları geleceğe hazırlamayı sürdürmeyi Rabbim nasip etsin” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan öğretmenlik mesleği ile ilgili şiirler seslendirildi. Şiir resitalinin ardından, mesleğe adım atan yeni öğretmenler ant içti. Koç İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, salonu dolduran konuklar tarafından alkışlarla izlendi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817