GEBZE’DE OKULLARIN BAHÇESİ PIRIL PIRIL
 Eğitime ve okullara imkanlar ölçüşünde her zaman destek olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda çalışma başlatan fen işleri müdürlüğü ekipleri okullarda üst yapı ve asfaltlama işi yapıyor.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den eğitime hep destek tam destek! Okullardan gelen talepleri geri çevirmeyerek imkanlar ölçüşünde her zaman destek olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda çalışma başlatan fen işleri müdürlüğü ekipleri okullarda üst yapı ve asfaltlama işi yapıyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilk olarak okul bahçelerini asfaltlıyor. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra okul bahçesi ve çevresinde bakım onarım, tadilat işleri yapan ekiplerin ilk adresi Hürriyet Mahallesi oldu. Mahallede bulunan ilk ve orta dereceli okullarda yapılan asfalt ve bakım onarım işlerinin ardından Barış Mahallesi’nde de çalışmalara başlayan fen işleri müdürlüğü yetkilileri çalışmaların Gebze genelinde yaz boyunca devam edeceğini bildirdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817