banner2779
banner2752
banner2750

Gebze’de Ramazan bereketi sürüyor

Ulus Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluşan ve vatandaşlarla birlikte orucunu açan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği Ulus kültür merkezinde Beylikbağı sakinleri çeşitli etkinliklerde buluşacak” dedi

 

 

Gebze Belediyesi tarafından ‘Gebze’de Ramazan Paylaşmaktır’ sloganıyla mahallelerde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. Ulus Mahallesi sakinleri, Ulus İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında birlikte oruç açtı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İlçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Türk Sanat Musikisi saz heyetinin seslendirdiği birbirinden güzel eserleri iftar öncesi keyifle izleyen mahalle sakinleri, çocuklar için hazırlanan Karagöz ve Hacivat gösterisini kahkahalar eşliğinde seyretti.

RAMAZAN BEREKET AYI

Ulus Mahallesi sakinlerine kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın tüm güzelliklerini Gebzeli hemşerileriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Köşker konuşmasının devamında şunları söyledi: “Gebze’mize Ramazan tüm bereketiyle geldi. Bu bereketi, siz değerli hemşerilerimizle iftar sofralarında, Halil İbrahim sofralarında paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

ULUS’A KÜLTÜR MERKEZİ

Gebze’miz güzelleşiyor, değişiyor, gelişiyor. Bu değişimden ve gelişimden mahallelerimiz de hak ettiği payı alıyor. Doğalgaz, altyapıyla birlikte üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuzun önünde bulunan boş alanda Beylikbağı bölgemize hizmet verecek şekilde dizayn edilecek bir kültür merkezi için çalışmalara başladık. Kamulaştırma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İçerisinde GESMEK kurs merkezi, tiyatro ve kültür salonlarının yer alacağı kültür kompleksinde Beylikbağı sakinleri çeşitli etkinliklerde buluşacak.”

BEYLİKBAĞI’NA POLİKLİNİK

Başkan Köşker’in ardından kürsüye çıkan Ulus sakinlerine seslenen AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, Gebze Belediyesi tarafından her akşam bir mahallede düzenlenen iftar sofralarında Ramazan tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığını ve paylaşıldığını söyledi. Başkan Köşker ve ekibini bu çalışmalarından ötürü tebrik eden Okur, “Sizler mutlu ve huzurlu olduğu sürece bizler de mutluyuz. Sizden aldığımız güçle kentimize ve ülkemize hizmet ediyoruz. Bu kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın daim olmasını yüce Mevla’dan niyaz ederim” dedi. Ulus Mahallesi ve Beylikbağı sakinlerine semt polikliniği müjdesi de veren Okur, bu çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve polikliniğin 24 saat bölge halkına hizmet vereceğini açıkladı. Yemeğin sonunda çocuklara pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikramında bulunuldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751