banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gebzede tuhaf bir ölüm!
Gebze’de önceki gün sorularla dolu bir olay meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yabancı uyruklu olduğu belirtilen J.Y. isimli kadın, Mutlukent Akarsu 2 Blokları’nda meydana gelen olayda ikinci kattan düştü. İddiaya göre, J.Y. adlı kadın, ikinci katta bulunan bir dairenin balkona çıktı. Balkonun kenarında bulunan su borularına tutunarak aşağı inmek istedi. Boruların sağlam olduğunu düşünen kadın, bir anda ikinci kattan beton zemine çakıldı. Düşme sonucunda feci şekilde yaralanan kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Aynı bloklarda bulunan işyerinde çalışan C.D. isimli şahsın ifadelerine göre; C.D., işyerinde çalıştığı esnada dışarıdan bir bayanın çığlık sesini duydu. Bunun üzerine ofisinden dışarı çıktığında daha önceden müşterisi olan J.Y isimli bayanın sırt üstü yattığını gördü. Ağzından ve yüzünden kanlar aktığını gören C.D., 112 sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Polis  olayla ilgili olarak H.B., C.D., F.Y., G.H. adlı kişilerin ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, kadının balkondan inmeye çalışması kafalarda soru işareti bıraktı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826