GEBZE’DE ÜÇÜ BİR ARADA AÇILIŞ
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebze’deki başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdiği Başarı festivalinin ikincisinin yanı sıra GESMEK yılsonu büyük sergisi ve ‘okullarımız bizimle renkleniyor’ kampanyası kapsamında okullar dış cephe boyası desteği, kent meydanında düzenlenen coşkulu törenle yapıldı

 

 

MEYDANDA COŞKULU KATILIM

Gebze Belediyesi’nde bir günde üç açılış. Gebze Belediyesi tarafından kent meydanında üç açılış birden gerçekleştirildi. Gebze Belediyesi’nin eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitim Kursları GESMEK’in büyük yıl sonu serginin yanı sıra, okullarda dereceye giren 1500 öğrenciye bisiklet ödüllerinin takdimi töreni ve ‘okullarımız bizimler renkleniyor’ dış cephe boyası destek kampanyası kapsamında okullara boya takdim töreni kent meydanında yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan  Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Gebzeliler, öğrenciler katıldı. Grup Volt’un seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla eğlenen öğrencilere ve konuklara hitaben ilk selamlama konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel yaptı. Başkan Köşker ve ekibine, başarıyı desteklediği için ve eğitime verdiği destekler teşekkür eden Demirel, Gebze’deki okullarda öğrencilerin başarı grafiğinin her geçen gün arttığını söyledi.

GEBZE BİLİM SANAT ŞEHRİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’in ardından kürsüye çıkan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün burada sizlerle, üç güzel projenin daha Gebze’mize kazandırıldığı üç ayrı töreni birlikte gerçekleştiriyoruz. Gebze artık bambaşka bir noktaya geldi. Gebze artık sadece bir sanayi şehri değildir. Gebze artık bilim, kültür, tarih ve sanat şehri olmaya başlamıştır. Kıymetli Gebzeliler, sevgili öğrenciler, Çok güzel bir atasözümüz var! ‘Marifet iltifata tabidir.’ Sevgili öğrenciler, Başarıya ancak başarıyı arayanlar ulaşabilir! Başarısızlık şimdi yapamamak değil, hiç yapmayacağınızı sanmaktır. Bizler bu Başarı Festivali ile sadece başarılı olanlara değil, başarı potansiyeli olan öğrencilerimize, gençlerimize de bir mesaj vermiş oluyoruz. Kendinize inanın, potansiyelinize güvenin, azmedin, çalışın. Sonunda başarırsınız.

OKULLARA ÖNEMLİ DESTEK

Bugün burada startını vereceğimiz diğer projemiz de okullarımız bizimle renkleniyor. Her zaman söylediğimiz ve icraatlarımızdan da anlaşılacağı gibi bizim temel önceliğimiz eğitimdir. Gebze’de eğitimin kalitesinin yükselmesidir. Bu konuda gücümüz yettiği kadar okullarımıza her türlü desteği veriyoruz. Vermeye devam edeceğiz. Bugün icra edeceğimiz üçüncü etkinliğimiz de Gebze’mizin hayat üniversitesi olan GESMEK kurslarımızın 2014-2015 Öğretim Yılı Sonu Genel Sergi Programı. GESMEK, ilçeler bazında düşündüğünüzde, kendi alanında Türkiye’nin en büyük eğitim kurumudur.

KURSİYERLERİMİZİ KUTLARIM

Bu yıl açıldığı tarihten beri tüm zamanların rekorunu kırdık. GESMEK kurslarımızda bu dönem Yediden Yetmişe 80 ayrı branşta, tam 7.400 öğrencimiz eğitim gördü. Gerek sınıflarında birinci olan öğrencilerimizi, gerekse GESMEK kurslarını başarıyla bitiren ve yarışmalarda dereceye giren kursiyerlerimizi huzurlarınızda tebrik ediyor, öğrencilerimizin bu güzel ve mutlu anlarında bizimle birlikte olduğunuz için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başkan Köşker’in ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise konuşmasında, “Eğitime verdiği sürekli destekle öğrencilerimizi başarıya sevk eden belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

KURSİYERLERE ÖDÜL

Konuşmaların ardından, GESMEK yarışmalarında dereceye giren kursiyerlere ödülleri ve başarı sertifikaları, Başkan Köşker ve protokol tarafından takdim edildi. Gebze Belediyesi tarafından ‘okullarımız bizimle renkleniyor’ kampanyası kapsamında okullara dış cephe boyası desteği için hazırlanan boyalar okul idarecilerine Başkan Köşker tarafından takdim edildi.

GESMEK SERGİSİ DE AÇILDI

Okullarda dereceye giren öğrencilere yönelik Gebze Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen Başarı Festivali’nde öğrenciler 1500 bisiklete kent meydanında kavuştu. Öğrencileri başarılarından ötürü tebrik eden Başkan Köşker bisikletleri tesliminde, gelecek sene 5. Sınıflara bisiklet dağıtacaklarının müjdesini de paylaştı. Bisiklet takdim törenin ardından GESMEK yılsonu büyük sergisinin açılış kurdelesini birlikte kesen protokol, kent meydanında bulunan sergide yer alan ürünleri inceledi. Kursiyerleri el işi göz nuru ürünleri için kutlayan Başkan Köşker ve protokol üyeleri, sergi hakkında GESMEK yetkili





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817