banner2779
banner2752
banner2750

 Gebze’de yollar değişime çıkıyor!

 

Ulaşımda Gebze çağ atladı

 

Gebze için hayata geçen ulaşım projeleri Gebze’ye sınıf atlattı. Artık Gebze ulaşımda da bir adım önde.

 

 

DÜZENLEMELER YAPILIYOR

Uzun yıllar giriş çıkış noktaları olmak üzere ciddi ulaşım sıkıntısı yaşayan Gebze’de bir devir sona erdi. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini son 10 yılda alan Gebze, artık ulaşımda da önemli bir yere geldi. Gebze trafiğinin rahatlaması, ilçe giriş ve çıkış yollarının düzenlenmesi ve trafik akışını kolaylaştıracak projelerin hepsini yakından izleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu konuda Gebze’nin örnek bir ilçe olduğunu söyledi.

KOORDİNELİ ÇALIŞMALAR

Yapılan yeni yatırımlar, köprülü kavşak ve bağlantı yollarıyla Gebze’nin alternatifli giriş çıkışlara sahip olduğunu söyleyen Başkan Köşker, “Gerek D-100 gerekse E-5 kara yolundan ilçemize giriş çıkışlar kolaylaştı. Bağlantı yollarımız Gebze’yi rahatlattı. Karayollarımızın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin Gebze’nin ihtiyaçlarını baz alarak hazırladığı projeler yıllardır bekleyen sorunların da çözülmesine vesile oldu” dedi.

154 KM PIRIL PIRIL YOL

Gebze Belediyesi olarak 245 bin ton sıcak asfalt döktüklerini ve 154 kilo metrelik yol asfaltladıklarını belirten Köşker, “Sadece ana cadde ve sokakları düzenlemiyoruz. Gebze merkeze en uzak mahallelerin bile yolları pırıl pırıl. Yol asfaltlama, çizgi çizme, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Bu konuda mahalle muhtarlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sürekli istişare içindeyiz. Gebze bundan sonra asla yol sorunu yaşamayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751