Gebzeli asker Kıbrıs’ta canına kıydı
 Alınan bilgilere göre; 45 günlük asker olan ve Gebze’nin Sultan Orhan Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen 23 yaşındaki Fatih Akbulut, askerlik vazifesini yaptığı Kıbrıs’ın Güzelyurt ilçesinde Hava Savunma Taburu’nun bahçesinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Taburun bahçesinde ağaca asılı halde bulunan Fatih Akbulut cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından Gebze’ye getirildi. Aslen Ardahanlı olan Akbulut'un cenazesi öğle namazını müteakip Kirazpınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Pelitli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İntihar ederek hayatına son veren Fatih Akbulut, Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1160 Sokakta ikamet eden Süleyman ve Yurdagül Akbulut çiftinin 5 çocuğundan biriydi. Akbulut’un intihar nedeni ise henüz bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817