Gebzeli Balıkçılar gıda denetiminden geçti

1 Eylül’de av yasağının kalkmasının ardından deniz ürünleri tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de balıkçı tezgahlarında yerini bulmaya başladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla ilçedeki gıda denetimlerine aralıksız devam eden Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim ekipleri balıkçıları denetimden geçirdi. Balık satış yerlerine yönelik denetim çalışmaları yapan zabıta müdürlüğü ekipleri; tüketime sunulan gıdaların gıda mevzuatlarına uygun ve insan sağlığını tehdit etmeyecek şartlarda satılıp satılmadığı hususlarında incelemelerde bulundu.

DENETİMLER SÜRECEK

Her hangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını belirten Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri denetimlerle vatandaşların; sağlıklı, güvenli ve tüketici haklarına uygun hizmet almalarının sağlanmasının amaçlandığını bildirdi. Vatandaşların alışverişlerinde mutlaka fiş, fatura vb. almaları, üretim izinsiz, ambalajsız ürünleri tercih etmemeleri hususlarında uyarıda bulunan zabıta müdürlüğü yetkilileri; şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 0262 641 78 08, Alo Zabıta 153 ve [email protected] den şikayetlerini bildirmeleri çağrısında bulundu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817