GEBZELİ ÇOCUKLAR KİTAPLARTINA KAVUŞTU


 

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğünün düzenlediği “Okur, Yazar Buluşmaları” programı dahilinde Ayşegül Kara Zorlu’nun üç ciltten oluşan “Şakrak” adlı kitabı 6 bin Gebzeli öğrenci ile buluştu. İlköğretim üçüncü sınıf öğrencilerine yönelik yapılan program dahilinde Gazi, Tavşanlı, Muallimköy, Gayrettepe Rotary Kulübü, Şehit Polat Özbek, Hürriyet, Farabi, Bilgi, Mehmet Akif Ersoy, Eşrefbey, Yahya Kemal Beyatlı, Gebze Sultan Ayhan, Gebze Emlak Konutları, 50. Yıl Chrysler, Gebze Kirazpınar, Mustafa Paşa, Cumhuriyet, İl Genel Meclisi, Fevzi Çakmak, Ayşe Sıdıka Alışan, Kroman Çelik, Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu, Pelitli, Halil Çelik, Zafer, Mimar Sinan, Atatürk, Yavuz Selim, Adem Yavuz, Gebze Eğitim Vakfı, Mutlukent, Balçık, Ertuğrulgazi, Orhangazi, Beylikbağı, Ülkem İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine “Şakrak” adlı kitap dağıtıldı.

ÖĞRENCİLERDEN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğünün düzenlediği “Okur, Yazar Buluşmaları” programları sayesinde öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının artması ve pekiştirilmesi hedefleniyor. Kitaplarına kavuşan öğrenciler kitap okuma fırsatının yanı sıra kitaplarını yazarlarına imzalatma fırsatı da yakalayacak. Kitap dağıtımı sırasında öğrencilerin heyecanları yüzlerine yansırken bu fırsatı kendilerine sunan başkan amcalarına teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

KİTAPLARINI İMZALATACAKLAR

13-17 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftasında gerçekleşecek olan “Okur, Yazar Buluşmaları” programı ile 6 bin Gebzeli öğrenci kitaplarını yazarlarına imzalatma fırsatı bulacak. 13 Kasımda başlayacak olan “Okur, Yazar Buluşmaları” 19 Aralık tarihine kadar farklı merkezlerde sürecek. Kitaplarına kavuşan ve okumaya başlayan öğrenciler şimdiden imza gününü iple çekmeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817