GEBZELİ GENÇLER YANARAK ÖLDÜLER..!

Alınan bilgilere göre kaza, Kastamonu'nun Çatalzeytin karayolunda meydana geldi. Freni patlayan inşaat malzemesi yüklü kamyon, 100 metrelik uçuruma yuvarlanarak yandı. Olayda araçta bulunan 3 kişi yanarak  öldü.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza, öğlen saatlerinde Çatalzeytin karayolunda ağaçlık alanda meydana geldi. İddialara göre Birol Özdemir’in idaresindeki 41 DV 367 plakalı inşaat malzemesi yüklü kamyon, freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yuvarlanan kamyon bir anda yanmaya başladı ve ihbar üzerine gelen yardım ekipleri araca ulaşana kadar 3 kişi yanarak öldü.

Kamyon içinden çıkarılan 3 ceset, inceleme yapılmak üzere Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza hakkında inceleme başlatıldı. Kazada hayatlarını kaybeden 3 kişinin Gebze’de oturan Niyazi Çakır (35), Birol Özdemir (37) ve Necati Akbaş (42) oldukları öğrenildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817