banner2779
banner2752
banner2750

Gebzeli hacılar başkanlara konuk oldu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte, Gebzeli hacıları ve ailelerini akşam yemeğinde ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Rabbim haccınızı mebrur, ibadetlerinizi makbul eylesin inşallah. Allah gidemeyenlere de gitmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

 

PROTOKOL DE KATILDI

Hac farizasını tamamlayarak kutsal topraklardan dönen hacıları ve ailelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker düzenlediği yemekli toplantıda ağırladı. Tarçın Restaurant’ta verilen yemeğe ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, Gebzeli hacılar ve aileleri katıldı.

 

GİDEMEYENLERE NASİP ETSİN

Yemek ikramının ardından ilçe müftülüğünde görevli hocalar tarafından Kur’an tilavetinin ardından, ilahi ve kasideler okundu. İlçe Müftüsü Şaban Apaydın tarafından yapılan duanın ardından programın ilk selamlama konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “İlk defa kutsal topraklara hac vazifesi için 35 yaşımda gitmiştim. Bu sene de nasip oldu siz değerli kardeşlerimle, büyüklerimle birlikte bir kez daha hac farizamızı gerçekleştirdik. Daha dün gibi hatırlıyorum. Stadyumun oradan ailelerinizle birlikte sizleri mukaddes topraklara doğru yolcu etmiştik. Rabbim hepinizin sıhhat içerisinde geri dönmenizi nasip etti. Rabbim haccınızı kabul etsin inşallah. Allah tekrarını nasip etsin, gidemeyenlere de gitmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

 

HACCINIZI MEBRUR EYLESİN

Başkan Köşker’in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise konuşmasında, “Rabbim dualarını makbul ve kabul, haccınızı mebrur eylesin inşallah. Gidemeyenlere de nasip eylesin inşallah” dedi. Arslan’ın ardından Gebzeli hacılara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Mukaddes topraklara Hac vazifesini yerine getirmek için erken yaşlarda gitmek gerekir. Allah’ın sevdiği şeyleri seveceğiz, sevmediği şeylerden uzak duracağız, yapmayacağız. Hepinizin haccını bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim güzel bir ömür geçirmeyi hepinize nasip eder inşallah. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751