banner2779
banner2752
banner2750

GEBZELİLER MEYDANDA AŞURE İKRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Gebze Belediyesi tarafından Muharrem ayı vesilesiyle Gebze Kent Meydanı’nda binlerce Gebzeliye aşure ikramında bulunuldu. Başkan Köşker, “Hazreti Hüseyin Efendimizi ve Kerbela’da şehit olan ehlibeyti şükran, saygı ve rahmetle yad ediyorum. Aşure gününün birlik,  beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Gebze Belediyesi tarafından Muharrem ayı vesilesiyle Gebze Kent Meydanı’nda aşure ikramında bulunuldu. Aşure ikramına, binlerce Gebzeli katıldı. Okunan Kur’an tilavetinin ardından başlayan aşure ikramına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RAHMETLE YAD EDİYORUZ

Aşure ikramından önce kısa bir değerlendirmede bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aşure gününün birlik ve beraberliğin simgesi haline geldiğini dile getirdi. Her yıl muharrem ayının 10'unda kalbinde iman taşıyan her mümini bir hüzün ve kederin kapladığı kapladığını dile getiren Başkan Köşker, “Kerbela hadisesinde Hazreti Hüseyin ve arkadaşlarının uğruna can verdikleri yol, Hazreti Muhammed Mustafa'nın yoludur. Hazreti Hüseyin Efendimizi ve Kerbela’da şehit olan ehlibeyti şükran, saygı ve rahmetle yad ediyorum. Aşure gününün birlik,  beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751