banner2779
banner2752
banner2750

 Gebze’nin başkanına ulaşmak çok kolay!

Beylikbağı gezisinde kendisine cep telefonundan ulaşan Hatice Demirel (60) isimli vatandaşın çağrısını geri çevirmeyen Başkan Köşker, 3 torunuyla birlikte yaşayan yaşlı kadına gerekli yardımların yapılması için gerekli talimatları birim müdürlerine verdi

Başkan Köşker, “Gücümüz ölçüsünde, vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesinde, yardım noktasında yanlarındayız” dedi

TELEFONUN UCUNDA

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sokaklara çıkan ve mesai saatine kadar yüzlerce esnaf ziyareti yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, modern çağın tüm iletişim imkanlarını Gebzeli hemşerilerinin kendisine rahatlıkla erişmesi için seferber ediyor. Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar makam kapısını ardına kadar açarak Gebzeli hemşerilerinin adeta gönlüne taht kuran Başkan Köşker’e ulaşmak bir ‘alo’ kadar kolay.

HATİCE TEYZE ÇAĞIRDI

Şahsi cep telefon numarasını belediye yayınlarından ve şahsi internet sitesinden ilan eden Başkan Köşker’e rahatlıkla ulaşan Gebzeliler sorunlarını anında kentin Şehr-i Emin’ine ileterek çözümünü talep edebiliyor. Geçtiğimiz günlerde sabahın erken saatlerinde Beylikbağı’na kurmaylarıyla birlikte çıkan ve yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Köşker, Mimar Sinan Mahallesi’nden ikamet eden Hatice Demirel’in çağrısını karşılıksız bırakmadı. Başkan Köşker, Mimar Sinan Mahallesi 051 Sokak’ta ikamet eden ve torunlarıyla birlikte yaşayan 60 yaşındaki Hatice Teyze’nin kendisini telefonla arayarak evine davet etmesi üzerine mahalle muhtarı ve belediye birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti.

KÖŞKER EVİNE GİTTİ

3 torunuyla bir evde yaşamak zorunda olduğunu ve bakımlarıyla kendisinin ilgilendiğini kendisine anlatan Hatice Demirel’e (60) sorunlarının çözülmesi ve imkanlar ölçüsünde yardım sözü veren Başkan Köşker, “Gücümüz ölçüsünde, vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesinde, yardım noktasında yanlarındayız. Darda olan vatandaşlarımızın yanında olmak, onlara destek vermek görevimiz” ifadelerini kullandı. 

GEREKEN YAPILACAK!

Başkan Köşker, Hatice Demirel isimli vatandaşa gerekli yardımların yapılması için birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Başkan Köşker’in çağrısını geri çevirmeyerek ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Demirel, “Telefondan rahatlıkla ulaştığım başkanıma beni kırmayarak ziyaretime geldiği, sıkıntılarımı dinlediği için teşekkür ederim. Desteklerinden ötürü de ayrıca teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun. Hizmetlerinde ve çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751