GEÇMİŞİN TATLARI HEREKE’DE YAPILDI
 Öğrencilerden Önemli ve Bir O kadar da Anlamlı Etkinlik

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı Eskinin Oyunları Geçmişin Tatları adlı sosyal sorumluluk projesi programına Hereke Bölgesinde bulunan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Geçmiş dönemlerdeki eskiyen ve unutulmaya yüz tutmuş kültürümüzü ve oyunlarımızı gün yüzüne çıkartmak için önemli bir organizyona öncülük yapan HerekeUzunyol Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini vatandaşlar ve bölge sakinleri tebrik etti.

Jüri Üyeleri Birinciyi Seçerken Çok Zorlandı

94 yarışmacının katıldığıYemek Şöleni’nde en orijinal yemek tarifleri yarıştı, ünlü gurmeler ve ünlü jüri üyeleri en iyiyi seçti. Eskinin Oyunları ve Geçmişin Tatları Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yaptı. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaştı.

Gençlerimizi Önemsiyoruz

Dereceye girenlerin anlamlı hediyeler kazandığı Yemek Şöleninde Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, önemli bir etkinliğe destek verdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. İsa Taş, “Böylesine güzel ve renkli bir etkinliğin içerisinde olmak bizleri çok memnun etti. Geçmişimizi önemseyen ve böyle toplumun yararına proje üreten gençlerimizi belediye olarak bizlerde önemsiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817