GEDOSK,  İznik’te Yürüdü.

Gebze Doğa sporları kulübü üyesi sporcular, binlerce yıllık tarihi geçmişi olan iznik’te doğa yürüyüşü yaptılar.19 kişilik grupla İznik’e giden GEDOSK üyeleri, güzel bir gün yaşadılar.

İznik’e  5 km mesafede bulunan Dırazali köyünde yürüyen dağcılık kulübü üyeleri yeni keşfettikleri parkurda ilk kez yürüdüler. Yürüyüş öncesi Dırazali köyü muhtarı tarafından karşılanan kulüp üyeleri köy halkı tarafından yakın ilgi gördüler. Yürüyüş öncesi kahvaltılarını köy kahvesinde yapan GEDOSK üyeleri gün içerisinde yine  10 km’nin üzerinde yürüdüler.  Kendine özgü iklimi ve doğal güzelliği olan açık hava müzesi olma özelliği taşıyan İznik’te Gebzeli doğa sever sporcular  yürüyüş sonrası şehir turu yaptılar. Şehrin tarihi kapılarını ve iznik’in sembolü Yeşil camiyi ziyaret ettiler. Yürüyüşte kulüp başkanı Hasan Boyacı öncü olarak görev yaparken Mustafa Üstün artçı olarak görev yaptı.Aralarında Hasan Benlioğlu, Rıdvan Şükür ve erkan Şimşek'inde bulunduğu üyeler düzenlenen erkinlikten büyük keyif aldıklarını söylediler.

 Gedosk üyeleri, buram buram tarih kokan coğrafyada, iznik gölü çevresinde yer  yer orman içerisinde doğa yürüyüşü yapmanın keyfini yaşadılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817