GEDOSK, Sonbahar keşif yolculuğuna çıkıyor
Gebze’nin köklü doğa sporları kulübü,  yurdumuzun dört bir yanında uzun yıllardır  gerçekleştirdiği dağcılık etkinliklerine  ve doğa yürüyüşlerine  yaprakların sararıp yere düşmeye başladığı, sonbaharda da heyecanını kaybetmeden devam ediyor. Dalından yere düşüne her sarı yaprağın aslında gelecek için yeni bir umut olduğunu bilen GEDOSK üyeleri yakın çevrelerinde sonbaharın dingin yalnızlığını görme hazırlığı içindeler. Şile- Sarı kavak köyünde düzenledikleri doğa yürüyüşünde sonbaharda, bitki örtüsündeki renk değişimine tanıklık edecekler , bölgede doğada keşif yolculuğu yapacaklar. Gebze doğa sporları kulübü üyeleri için dağcılık ve doğa sporları alternatif yaşam biçimi olmaya devam ediyor. 

Gedosk başkanı 
 Hasan Boyacı, Şile- Sarı kavak köyünde düzenledikleri yürüyüşünde Bizanslılar döneminden kalan tarihi kaleyide içine alan bölgede doğa yürüyüşü yapacaklarını, sonbaharın ilk yürüyüşünde  doğadaki değişime tanıklık edeceklerini söyledi. Gedosk yönetim kurulu üyesi Rıdvan Şükür,  muazzam doğal zenginliği olan ülkemizin çeşitli bölgelerinde düzenledikleri etkinliklerin her birisinin  ayrı özellikleri ve güzellikleri olduğunu,  arkadaşları ile yaptıkları keşif yolculuğunun  eğlenceli ve keyifli olduğunu söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817