Geleceğin Atletlerine, Yönetimden Ziyaret
 Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İslam Yücel ve Genel sekter Fatih Özkaraaslan, olimpiyat hazırlık kampındaki sporcuları ziyaret etti.

Geleceğin Atletlerine, Yönetimden Ziyaret

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2016 ve 2020 olimpiyatlarına sporcu yetiştirmek amacıyla, çeşitli illerde kurulan kamp eğitim merkezlerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Olimpiyat  Hazırlık Merkezleri (TOHM) bünyesinde Kocaeli’de kurulan Atletizm kamp eğitim merkezinde de çalışmalar sürüyor. Sekiz sporcunun yer aldığı kampta Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden ise dört sporcu bulunuyor.

KAMPTA  DÖRT SPORCU BULUNUYOR

Atletizm Federasyonunun belirlediği kriterleri geçerek kampa katılmaya hak kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletlerden Sinan Tatlı, Turgay Bayram, Yener Aras ve Kamuran Özen göstermiş oldukları başarılı performansından nedeniyle yaklaşık bir yıldır kampta çalışmalarını sürdürüyor. Kampta ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletizm antrenörlerden Murat Kurtak’ta yer alıyor.

KAMPI ZİYARET ETTİLER

The Ness otelde hazırlıklarını sürdüren yıldız atletleri, geçtiğimiz günlerde yeni göreve gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp başkanı İslam Yücel, Genel sekreter, Atletizm branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan ve atletizm koordinatörü Abdil Ceylan ziyaret etti. Başarılı sporcuları kamp yaptıkları merkezde ziyaret eden Yücel ve Özkaraaslan atletlere başarılar dileyerek, Kocaeli’nin ve Türkiye’nin gelecek için kendilerinden çok şey beklediklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817