GELECEĞİN LİDERLERİNE ALTIN ÖĞÜTLER
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla özel olarak hazırlanan ve yakından takip ettiği 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin katılımcı gençleri geçen hafta konuk oldukları Bilim ve Sanat Vakfı’nda İstanbul Şehir Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi İshak Arslan ve BİM Marketler Zinciri CFO’su ve Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Başkanı Haluk Dortluoğlu’nun katıldığı kısa eğitim seminerinde ders aldı.

 

Sohbet havasında geçen eğitim seminerinde İshak Arslan ve Haluk Dortluoğlu Gebzeli gençlere, kendilerini her alanda geliştirmeleri konusunda öğütlerde bulundu

 

 

KÖŞKER’İN YAKIN TAKİBİNDE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gençlere yönelik özel projesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Projesi’nde katılımcı gençler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatı doğrultusunda özel olarak gençler için hazırlanan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Projesi’nin katılımcı gençleri, belirlenen program dahilinde 6 ay boyunca sürecek eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Köşker’in yakından takip ettiği ve iki belediye başkan yardımcısını koordinatör olarak görevlendirdiği 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Projesi’nin katılımcı gençleri önceki hafta katıldıkları İstanbul gezisinde Bilim ve Sanat Vakfı’nı ziyaret etmişlerdi.


ÖNEMLİ İSİMLER DERS VERDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurucu başkanı olduğu Bilim ve Sanat Vakfı’na konuk olan Gebzeli gençler, İstanbul Şehir Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi İshak Arslan ve BİM Marketler Zinciri CFO’su ve Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Başkanı Haluk Dortluoğlu’nun katıldığı kısa eğitim seminerinde ders aldı. Vakfın eğitim çalışmaları ve sosyal projelerine ilişkin bilgi verildiği seminerde konuşmacılar İshak Arslan ve Haluk Dortluoğlu gençlerle önemli paylaşımlarda bulundu.


KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

Gençlerin ilgi alanlarına ilişkin bilgi alan Arslan ve Dortluoğlu geleceğin liderlerine altın öğütlerde bulundu. 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Projesi’nin katılımcı gençlerine kendilerini her alanda geliştirmeleri konusunda öğüte veren İstanbul Şehir Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi İshak Arslan ve BİM Marketler Zinciri CFO’su ve Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Başkanı Haluk Dortluoğlu, “Bizleri biz yapan öz değerlerimizi, manevi değerlerimizi öğrenerek v e koruyarak kendimizi geliştirme çalışmalarımıza ağırlık vermeliyiz. Bilginin her türlüsü sizler için kıymetli. Kişisel gelişiminizi ve bilgi dağarcığınızın gelişimini okul hayatınızla kısıtlamayın” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817