banner2779
banner2752
banner2750

GELECEĞİN SPORCULARI KÖRFEZ'DE YETİŞİYOR

Körfez Belediyesi Spor Akademileri, bünyesindeki branşlar ile eğitimlerini devam ettiriyor. ‘Sporun Başkenti Körfez’ sloganı ile hizmete başlayan ve kısa sürede büyük başarılar elde eden Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde önceki gün de ‘Eylül ayı Taekwondo Branş Kuşak ve Sertifika Töreni’ vardı. Törene; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve Genel Koordinatör Metin Özkan da katıldı.

MADALYA SÖZÜ ALDI

Aşkın ve Taşkın Kahveci eşliğinde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler hünerlerini sergilerken, başarılı olanlara sertifikaları verildi. Genç sporculara sertifikalarını veren Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Kentimiz, spor alanında gün geçtikçe daha iyi noktalara ulaşıyor. Yapılan adımların ne kadar doğru olduğunu buradaki genç sporcularımızın gözlerindeki mutluluktan görebiliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı İsa Taş, genç sporculardan madalya sözü de aldı.

Törene; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve Genel Koordinatör Metin Özkan da katıldı.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, ‘geleceğin sporcularına’ seslendi, başarı temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751