banner2779
banner2752
banner2750

Geleceğin üniversitelilerine meslek gezisi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tarihi ve kültürel mekânlarını vatandaşlara tanıtmak amacı ile hayata geçirdiği Gez-Gör Kocaeli Programı Nuh Çimento Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler Kocaeli’deki daha önce görme fırsatı yakalayamadıkları yerleri gezerken Kocaeli Üniversitesi’nde gelecekteki edinebileceği meslekler hakkında bilgiler aldı.

 

İLK OLARAK BUZ PATENİ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Gez-Gör Kocaeli Programı kapsamında okullarından otobüslerle alınan Nuh Çimento Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ilk olarak Buz Pateni heyecanı yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Binası’nda eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler ardından Orhan Cami’sine geçti.

 

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE BİLGİ ALDILAR

Kocaeli’nin fetih simgesi ve en eski camilerinden olan Orhan Camisi’ni gezen öğrenciler Seka Kültür Evlerini de dolaştıktan sonra Kocaeli Üniversitesi’ne geçti. Burada üniversitedeki bölümler, eğitim sistemi konularında sunum dinleyen öğrenciler, öğretim üyeleri tarafından merak ettikleri sorulara cevaplar buldu. Öğrenciler ardından Üniversite laboratuarlarını dolaştı.      

 

ÇOK YARARLI OLDU

Nuh Çimento Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri gezi programının kendileri için çok yararlı geçtiğini dile getirerek ileride okuyacakları bölümlerle alakalı bilgiler aldıkları için çok memnun olduklarını ifade etti. Öğrenciler kendileri gibi birçok kişiye önemli kazanımlar sağlayan bu hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751