Gelecek Körfez Kolları Sıvadı

Yemekte kongre süreci, teşkilatlanma çalışmaları ve sahada yapılacak olan faaliyetler masaya yatırıldı. Teşkilat yöneticileri toplantıda moral depolarken üye kampanyasının da startını verdiler.

Tütünçiftlik sahili Kasr-ı Çakır Restoran’da düzenlenen ve İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, İlçe başkanı Fırat Türker ve yöneticiler eşleriyle birlikte katıldı. İlçe başkanı Türker’in verdiği bilgilerden sonra il başkanı Ömer Faruk Başaran, Kocaeli genelinde gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, il kongresini tamamlayarak pandemi sürecine rağmen büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Hem Kocaeli’nde hem ülke genelinde oy oranlarının sürekli arttığını vurgulayan başkan Başaran “Yapılacak ilk seçimde biz her koşulda iktidar olacağız. İktidarın en korktuğu parti Gelecek Partisi’dir. Büyük kurultayımız bir ay içerisinde tamamlanır. Kongre süreçlerimiz sona erip sahaya indiğimizde oy oranımız daha da yükselecek. Mazeret üretmeden sahaya inip çalışacağız. Ben Körfez ilçe başkanıma, siz değerli yöneticilerimize yürekten inanıyorum. Kocaeli’de il kongremizi yaptık. Artık sahaya inme vakti geldi. 41 GÜNDE 5000 ÜYE kampanyamızı başlatıyoruz. En yüksek katılım bu ilçeden olmalı. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” dedi. İlçe başkanı Fırat Türker de teşkilat olarak ilk etapta 1000 üye için kolları sıvadıklarını, sahaya inerek en kısa sürede üye kayıtlarına yoğunlaşacaklarını söyledi. Türker hedeflerinin ilk yerel seçimde Körfez Belediyesini kazanmak olduğunu belirterek, iddiasını da ortaya koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817