Gelecek Körfez, Yeni  Başkanla  Sahada

Kutlama ziyareti sırasında partide ki yeni gelişmeler hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Musa Allak, Fırat Türker’in konumu gereği geçici bir süre başkanlık görevini yürütüp, sonra bayrağı teslim ettiğini ifade etti. Musa Allak, Fırat Türker’in yönetimde görevinin devam ettiğini de belirterek, “Konumu gereği ilçe başkanı olamıyordu ama geçici bir süre için bu görevi üstlendi ve daha sonra baştan da konuşulduğu gibi zamanı gelince bayrağı teslim etti. Biz de aynı ekip, yeni oluşumla kaldığımız yerden çalışmalara devam ediyoruz. Hedefimizde ve çalışma programımızda değişme yok. Yeni saha çalışmaları ekleyerek faaliyetlere pandemi dönemi sonrasında hız vereceğiz” dedi.

Musa Allak, sahada zor koşullarda çalışan gazetecilerin her zaman desteğini gördüklerini de ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817