Gelecek Körfez Yönetimi Hakkarili Çocukları Sevindirdi

Körfez İlçe Teşkilatının kurucu başkanı olan Fırat Türker ile daha sonra görevi devrettiği Musa Allak, hayırlı bir işe imza attı.

YÖNETİMDEN DESTEK

İlçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında temin edilen malzemelerHakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan çocuklara gönderildi. Yapılan bu çok özel kampanyaya eski başkan Fırat Türker’in eşi Selin Türker, başkan yardımcısı Fatih Alkan ile başkan danışmanı Birol Mengü de destek verdi.

FAALİYETLER SÜRECEK

İçinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu koliler, Gelecek Partisi yönetim kurulu tarafından bölgeye gönderildi. Özellikle sosyal alanda yaptıkları çalışmalarla öne çıkan Gelecek Partisi yöneticileri, yeni dönemde de bu tür faaliyetlerinin süreceğini, ellerinden geldiği kadarıyla halkın sorunlarının çözümü için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817