Gelecek Partisi Ekonomik  Projeyi Hazırlıyor

Esnaf bu konuda yardım çığlıkları atmaya ve seslerini duyurmaya çalışırken, Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, hazırladığı bir proje ile yasakların kalkması sonrasında bu alanda ki esnafa can suyu olmaya hazırlanıyor.

Fırat Türker, pandemi yasakları açıklanmadan düşündükleri projeyi, tehlikenin azalması ve yasakların kalkmasıyla uygulamaya koyacaklarını ifade ederek, “Kahvehane, kafe, lokanta gibi esnaflarımıza bir nebze yardımcı olmak amacıyla, yapacağımız haftalık, aylık yönetim toplantıları, benzeri etkinlikleri, buluşmaları parti binasında değil, her hafta değişik bir mahallede ve iş yerinde yapacağız. Bu şekilde en azından bir ödemesini yapmasında esnafımıza yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Bunun diğer siyasi partilere de örnek olmasını diliyoruz. O zaman siyasi partiler olarak esnafımızın yardım çığlığını duymuş ve yanında yer almış oluruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817