banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gelecek Partisi  Körfez’de Moral Buldu

İlçe Başkanı Fırat Türker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf turu yapan parti yönetimine gösterilen yoğun ilgi moralleri yükseltti.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ilçe teşkilatları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  Başaran, ilçe başkanı Fırat Türker ile birlikte gün boyu ziyaretlerde bulundular. Seçim dönemi olmamasına rağmen kendilerine ziyaretlerde bulunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar, “Siyasileri sadece seçim dönemlerinde görüyoruz. Halimizi ne soruyorsunuz. İşte ortada. Perişanız perişan. Memleketi bu hale getirenler gitsin de kim gelirse gelsin. Paramız pula döndü. Ne kiramızı ödeyebiliyoruz. Ne de yarına umutla bakabiliyoruz. Daha bugün akaryakıta, elektriğe bir daha zam geldi ” dediler. Vatandaşları dinleyen Başaran, “Sizleri dinlemek, dertlerinize ortak olmak için buradayım. Umutsuzluğa kapılmak yok. Güzel günler GELECEK” diyerek ziyaret turunu devam ettirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826