Gelenek Bozulmadı; Zabıta ve Altınnal Finalde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan Geleneksel Birimler arası spor şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Masa Tenisi, Voleybol ve Basketbol branşlarının ardından Futbol’da da finalistler oynanan yarı final maçlarıyla belirlendi. Geçtiğimiz yılın şampiyonu Altınnal İZAYDAŞ’ı penaltılarla 5-3, Zabıta’da Şehircilik’i 4-2 yenerek finale adını yazdıran ekipler oldu.

YARI FİNAL HEYACANI BÜYÜKTÜ

Bu yıl dört ayrı branşta yapılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şenliğinde sona gelindi. 20 takımın yer aldığı futbol turnuvasında gruplar, Play-Off, çeyrek final müsabakaların ardından son olarak, oynanan yarı final maçlarıyla finalistler belirlendi. Yarı final maçlarının ilk ayağında, geçtiğimiz yıl şampiyon olan Altınnal, güçlü takımlardan İzaydaş karşısına çıktı. Oldukça çekişmeli geçen maçta, karşılıklı atılan gollerle müsabakanın normal süresi 2-2 berabere bitti.

ZABITA, ALTINNAL FİNALDE

Seri penaltı atışlarında, tüm penaltı atışlarını gole çeviren Altınnal, karşılaşmayı 5-3 kazanarak adını finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası finale kalan Altınnal’lı futbolcular, galibiyeti sahada baklava yiyerek kutladı. Günün ikinci yarı final karşılaşmasında ise Zabıta, Şehirclik’le karşı karşıya geldi. Zabıta’da Şehircilik’i 4-2 yenerek finalist olan ikinci ekip oldu. Geçtiğimiz yıl Altınnal ile final oynayan Zabıta, bu yılda geleneği bozmayarak finalist olurken karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.

FİNAL MAÇI, 10 HAZİRAN

Finale kalan Zabıta ile Altınnal takımları, 10 Haziran Pazartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Suni Çim sahasında şampiyonluk için mücadele edecek. Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol ve Futbol branşında dereceye giren takımlar ve sporcular ise 11 Haziran Salı günü saat 19.00’da Antikkapı’da düzenlenecek Spor Şenliği Gecesinde bir araya gelerek kupa ve madalyalarını alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817