GENÇ ATLETLER YERİNİ KORUDU
 Ömer Besim Kır Koşusu ve Kros Ligi 3. kademe yarışmaları, 28 Kasım tarihinde İstanbul Olimpiyat stadı parkurunda yapıldı. 1928 yılında 800 metreyi 2 dakikanın altında, 1.59.6’lık dereceyle koşan ilk Türk atlet olan Ömer Besim Koşalay adına düzenlenen geleneksel kır koşusunun bu yıl 60. sı düzenlendi.

 

19 KASIM’DA ÇORUM’DA YAPILACAK

Genç erkeklerde takım halinde üçüncülükteki yerini koruyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü atletizm takımı 19 Kasım tarihinde Çorum’da yapılacak olan final kademesi öncesi kürsü için büyük avantaj sağladı. Çorum’da yapılacak olan gençler kros liginin final ayağında kupa şansı bulunan mavi beyazlı atletler,  kupayı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da müzesine götürmek istiyor.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817