banner2779
banner2752
banner2750

 Genç Buz Hokeyciler, Türkiye üçüncüsü oldu

Birçok kez Türkiye şampiyonluğu yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Genç Buz Hokeyi takımı, bu yıl Türkiye üçüncüsü oldu. Buz Hokeyi Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları salonunda yapılan Gençler Play-Off liginde mavi beyazlılar, üçüncülük maçında İstanbul Boğaziçi Spor kulübü ile karşı karşıya geldi.

 

İKİNCİ DEVRE ZORLANDI

Karşılaşamaya Enes Demirtürk, Eren,Mert Eminçe, Ferhat Bakal , Alican Kardeş ve Taylan  altısıyla başlayan Kağıtspor ilk devre rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Kağıtspor, Ferhat Bakkal’ın atığı golle devreyi 1-0 galip kapadı. Mavi beyazlılar,  ikinci devre rakibi karşısında zorlanarak ilk yarıda olduğu Ferhat’ın bulduğu ikinci golle devreyi 2-2 berabere kapattı.

 

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASINI ALDI

Üçüncü devre ise Alican’la öne geçen Kocaeli Büyükşehir, skoru koruyarak karşılaşmayı 3-2 galip tamamladı. Mavi beyazlılar aldığı bu sonuçla Türkiye üçüncüsü olurken, karşılaşma sonrası Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Vekili Murat Uzar üçüncü olan Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu hokeycilere 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751