GENÇ ÇİFTLERİN NİKAHLARINI BAŞKAN BARAN KIYDI
 Nikâhlar ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, tüm etkinliklere katılarak Körfezlilere destek oluyor. Halkla sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Başkan Baran, genç çiftlerin nikah akidelerini gerçekleştirerek mutluluklarına ortak oldu.

Tunahan ve Serap Çifti Evliliğe İlk Adımlarını Attı

Düğün ve sünnet cemiyetlerinin yanı sıra Körfezlilerin her anına ortak olan Başkan Baran Tunahan ve Serap çiftinin nişan kurdelesini kesti. Mollaoğlu ve Şenlik ailelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Baran, genç çifti tebrik etti. Başkan Baran evliliğe ilk adımlarını atan Tunahan ve Serap çiftine bazı nasihatlerde bulunarak şu sözleri sarf etti, “İki genç kardeşimizin ailelerini buluşturan ve nişan merasimine bir bakıma şahitlik yapmamızı sağlayan davetinize teşekkür ediyorum. Evliliğin ilk adımı, Allah tamamına erdirsin. Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Aile milletimizin birlik ve bütünlüğünün temelidir. Sizin bu kararınız umarım kuracağınız bu ailenin mutluluğa bir kapı olmasını temenni ediyorum. İki güzide ailemizi de tebrik ediyorum. Genç çiftimize de mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yavuz ve Ayşe Çifti Dünya Evine Girdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir ömür boyu birlikteliğe evet diyen genç çiftler Ayşe ve Yavuz’u mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Körfezli gençler Yavuz ve Ayşe kısa bir süre önce hizmete açılan Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde dünya evine girdi. Her iki aileye de hayırlı olsun dileklerini ilete Başkan Baran, genç çifte hediyelerini takdim etti.

Başkan Baran Meryem ve Mustafa’nın Mutluluklarına Ortak Oldu

Başkan Baran, Meryem ve Mustafa’nınnikahlarını kıydı. Genç çift Yarımca kültür merkezinde gerçekleşen düğün töreninde evliler kervanına katıldı. Genç çiftin bu mutlu günlerinde sevenleri de bırakmadı. Başkan Baran, çiftin ailelerini tebrik ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

Başkan Baran, Beyza ve İsmail Çiftinin Düğün Törenine Katıldı

Belediye Başkanı İsmail Baran ayrıca Beyza ve İsmail çiftinin düğün törenine katıldı. Genç çift yarımca kültür merkezinde gerçekleşen düğün töreni ile evliler kervanında yerlerini aldı. 3 çocuk tavsiyesini yineleyen Başkan Baran her iki aileyi de tebrik ederek salondan ayrıldı.

Selda ve Uğur Tütünçiftlik Kültür Merkezinde Dünya Evine Girdi

Belediye Başkanı İsmail Baran, Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen düğün törenine katılarak, genç çifte mutluluklar dileyip o güzel anlara eşlik etti. Gelin ve damadın aileleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Baran, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817