GENÇ GİRİŞİMCİLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

 

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden ve Türkiye’de ilk olan Genç Girişimciler Merkezi sayesinde Yankı Kaplan da girişimci oldu.

Bu yıl bilişim ve bilişim sistemleri, e-ticaret alanında girişimde bulunmak isteyen gençlere kapılarını açan Merkez’e instagram üzerinden “ piriltilianlardükkani”adıyla başvuran Kaplan’ın başvurusu kabul edildi. Açtığı hesap üzerinden ürün satışı yapan Yankı Kaplan, hedefinin Genç Girişimciler Merkezi bünyesinde firmasını kurarak hem vergi mükellefi olmak hem de işlerini büyütmek olduğunu söyledi. E-ticaret sitesi alt yapısına da başlayan Kaplan”  Benim bu işi yapmam için bir ofise ihtiyacım vardı ve henüz yeni olduğum için imkanlarım da kısıtlıydı. Bana ofis ve danışmanlık hizmeti sağlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bir an önce firmamı kurup bende rekabet edebilecek bir girişimci olmayı hedefliyorum” şeklinde konuştu. Yankı Kaplan, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret ederek teşekkür etti.  Başkan Yardımcısı Güray Oruç da Genç Girişimciler Merkezi’nin girişimci olmak isteyen gençler için bulunmaz bir nimet olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817