banner2779
banner2752
banner2750

Genç Girişimcilik Ödülü Körfez'e


Körfez’in genç girişimcilerinin hızla yükselen ve dikkatleri üzerine çeken girşimcisi Naci ve Osman Kazak kardeşler, web site satışları ve tasarımdaki başarılarından dolayı ödül aldılar.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminere ilginin yoğunlu dikkat çekti.

Ahmet YARAR

21. Yüzyılın iş sektörü olarak hızlı çıkış yapan web site tasarım ve satışı,  üç bin 500 genç yüreği bir araya getirdi. Haliç Kongre Merkezi’nde toplanan genç girişimcilerin arasında, Dünya sıralamasına giren Naci Kazak ödül aldı. Körfez’de genç bir girişimci olarak yaptığı hareketler ile dikkatleri üzerine çeken Kazak, bu sektörle beraber insanların hayatlarının değiştiğini ve kişisel gelişim eğitimleri ile dünyaya bakış tarzları değiştiğini vurguladı.


Naci Kazak konuşmasında,”Bu sektörde insanlar huzurlu bir şekilde istedikleri ortamda ve istedikleri kişilerle beraber çalışma fırsatı bulabiliyorlar. En yakınana maddi kazanç sağlamak kadar güzel bir şey olabilir mi? Huzurun kazancın ve eğitimin bitleştiği noktadayız. İnsanlar artık beden gücünden çok akıl gücüne inanıyorlar. Ve burada oluşan en güzel şey fikirleriniz size ve en yakınlarınıza kazanç sağlaması. Kardeşim Osman Kazak'a ve yanımızda olan 3500 arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

Naci Kazak başarısının sırrını anlatacağı, “22 Eylül pazar günü OSMAN Hamdi bey kültür merkezinde düzenlenecek 6 başarılı girişimcinin konuşmacı olduğu ve NLP uzmanı Oğuz Saygın'ın katılacağı muhteşem seminere herkesi davet etti. 









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751