banner2779
banner2752
banner2750

GENÇ İMO ÜYELERİ PROJELERİ GEZDİ

İnşaat Mühendisleri Odası’nın genç mühendis adayları; Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Genç İMO üyeleri, Körfez’de yapımı devam eden projeleri yakından inceledi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz nezaretinde gerçekleştirilen gezi kapsamında Genç İMO üyeleri ilk olarak Körfez eski belediye binası alanında yapılan Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nde inceleme yaptı.

YERİNDE İNCELEDİLER

Üç farklı bloktan oluşan inşaatı gezen, çalışma yürüten yetkililerden bilgiler alan öğrenciler, merak ettikleri soruları da yöneltti. Daha sonra öğrencilerin adresi Hereke Kalesi oldu. 25 milyon liralık yatırımla tekrar gün yüzüne çıkarılan ve çalışmaların yüzde 75’inin tamamlandığı Hereke Kalesi’ni gezen öğrenciler, restorasyon çalışmalarını da yerinde gördü.

BU ÜLKENİN GELECEĞİ

Genç İMO üyeleri, düzenlenen gezi için Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ederken, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, “Genç mühendis adaylarımızı yaptığımız projeleri gezdirdik. Onlar, bu ülkenin geleceği olan gençler” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, daha sonra Genç İMO üyelerini yemekte ağırladı, çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751