banner2779
banner2752
banner2750

GENÇ İŞADAMLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET
 Kısa adı İZGİAD olan İzmit Genç İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Bir süre önce kongre sonunda İZGİAD Başkanlığına seçilen Erenkaya ve beraberindekilerin Doğan’ı ziyareti  sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Yusuf Erenkaya, projeleri hakkında Başkan Doğan’a bilgi verip görüş alış verişinde bulundu.

 

HEDEF TURİZM ŞEHRİ İZMİT

 

İzmit’in her geçen gün değişip geliştiğini söyleyen Başkan Doğan” özellikle genç işadamlarımızın şehrin gelişimi için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Sizlerin yapmış olduğunuz girişimler ve projeler, bizim İzmit’i dünyada tanınan bir şehir yapma yolundaki çalışmalarımızı destekleyecek.  Amacımız sanayi şehri olarak tanınan şehrimizi sahip olduğumuz tarihi ve kültürel değerlerimizi ortaya çıkararak bir turizm şehri yapmaktır. İzmit Belediyesi olarak bu alanda hayata geçirdiğimiz sayısız projemizle önemli aşamalar kat ettik” dedi.

Başkan Doğan’ın İzmit’te başarılı bir belediyecilik hizmeti verdiğini dile getiren İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya “yatırımlara ve istihdama olan desteğiniz hepimiz çok iyi biliyoruz. Başkanımızın fikirleri ve paylaşımları bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751