banner2779
banner2752
banner2750

GENÇ-İZ, GENÇLERİ UYARACAK
 Kısa adı GENÇ-İZ olan İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme ve Danışma Merkezi önemli bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve gençlik toplulukları ile projeler üreten ve kentimize değer katan GENÇ-İZ son zamanlarda gençler arasında hızla yayılan bonzaiye dur demek için harekete geçti.  GENÇ-İZ ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa olarak lise öğrencilerine yönelik hayata geçirecekleri projenin amacının, lise öğrencilerini bonzai konusunda bilinçlendirmek ve kullanmaya teşvik eden etmenleri ortadan kaldırmak olduğu kaydedildi.  Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan bilgilendirme çalışmalarında özellikle bonzai maddesini kullanmış ve pişman olmuş gençlerin de yer alacağı bildirildi.

GENÇ-İZ yetkilileri madde bağımlığı konusunda hassas olduklarını, bu alanda farklı projeler üretmeye ve proje üretenlere destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751